Ifjúsági Ház

Miért fontos a párátlanító készülékek használata?

Minőségi párátlanító készülék

Minőségi párátlanító készülék

Sokan nem is gondolnak arra, hogy mennyire fontos az, hogy otthonuk páratartalma megfelelő szinten legyen. Egy idő után aztán az emberek észreveszik a nagy penészfoltokat a falakon, és csak néznek, hogy az hogy került oda. A túl magas páratartalom ellen a leghatékonyabban a párátlanító készülék igénybevételével lehet védekezni, amely elejét veszi a penészgomba kialakulásának is.

A hosszú hónapokra magára hagyott épületek zárt légterű helyiségeinek páratartalma bizony hajlamos ingadozni, ezért fontos egy olyan készülék használata, amely szinten tartja a páratartalmat. Régi, ám nem kimondottan hatásos módszer a nagy felületen szétterített sóréteg is, amit tálcákon lehet elhelyezni, azonban ez ritkán válik be már manapság. Ennél sokkal hatásosabbak az ún. tablettás, illetve betétes párátlanító készülékek, amelyek viszonylag olcsók, és néhánnyal már egy többszobás nyaraló levegőjének páramennyiségét is optimalizálni lehet, ezáltal elkerülve a penészgomba megjelenését. Általában az ideális 40-60 %-os páratartalom eléréséig „működnek”.

Print Friendly, PDF & Email

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/onlilcoh/public_html/ifjusagihaz.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/onlilcoh/public_html/ifjusagihaz.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/onlilcoh/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/onlilcoh/public_html/ifjusagihaz.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47