Masszív szerkezetű műanyag ajtó

műanyag ajtó

Amikor valaki nyílászárókról beszél, elsősorban az ablakok szoktak eszünkbe jutni, pedig a kültérre nyíló ajtók éppen ugyanolyan fontosak. Nyilván azért tartjuk előrébb valónak az ablakokat, mert abból sokkal több van egy házon. Amennyiben viszont egy bejárati műanyag ajtó a beszéd tárgya, akkor azt mindenki komolyan veszi.

A szigetelőképesség mellett, a műanyag ajtónál rendkívül fontos, hogy betörésbiztos legyen, hiszen ez alapozhatja meg az otthoni biztonságérzetünket. Az ablakcserebere.hu internetes áruház kínálatában több ponton zárható, igen masszív szerkezetű ajtók vannak forgalmazásban.

Minden egyes bejárati műanyag ajtó ára tartalmazza a helyszíni felmérés költségeit is. Akárcsak az egyéb nyílászáró típusoknál, ez esetben is 2-3 hetet kell várakoznunk, amíg legyártják a megrendelt méreteket. Ezek után maga a beépítés már nem számít annyira időigényes feladatnak. Mindenképpen egyetlen napon belül teljesíthető az egész művelet. Ha kérdés merülne fel, keresse a cég munkatársait a honlapon lévő elérhetőségeken!