Másfél éves kortól használható az Yvelo junior

Yvelo junior
Yvelo junior

Az igazi kerékpárosok azt szeretnék, hogy gyerekük is minél hamarabb megtanuljon biciklizni. Ehhez hozzájárulhat az Yvelo junior futóbicikli, amit már másfél éves korától elkezdhet használni a család büszkesége, ha már a belső lábhossza eléri a 28 centimétert.

Mindig azt ajánljuk, hogy amikor a gyerek használja a bringát, akkor legyen a fején bukósisak, hiszen sosem lehet tudni, hogy mi történhet. A biztonság a legfontosabb szempont, főleg amikor utódainkról van szó, senki sem szeretné, hogy valami baj érje a csöppséget.

Ha megfelelően vigyázunk, akkor nagyon jól fog szórakozni a gyerkőc, mi pedig nagyon büszkék lehetünk rá. Az Yvelo junior prémium minőségű termék, amely átalakítható futóbicikliből kétkerekűvé, ha már úgy látjuk, hogy a gyerekünk megtalálta a biciklizés titkát és tud egyensúlyt tartani. Minden szülő, aki szeretné meglepni a picijét egy futóbiciklivel, megvásárolhatja az Agárdi Kerékpár szaküzlet, webshop és szerviztől.

Családi vállalkozásunk célja, hogy kiváló kvalitást nyújtson elérhető áron, hogy egyre több bringás család lehessen országunkban. Meggyőződésünk, hogy a biciklizés elsajátításához az Yvelo junior optimális megoldás a kicsinyek számára, hiszen biztonságos és kiváló minőségű egyaránt. Az agardikerekpar.hu weboldalra látogatva megismerhet minket és vállalkozásunkat jobban, megtekintheti a teljes bicikli és a biciklis élethez hozzátartozó termékek felhozatalát, megtudhatja, milyen akciókat futtatunk, illetve meg is rendelheti mindazt, amit szeretne.

Ha kérdései adódnának, fel is veheti velünk a kapcsolatot telefonon, ahol szaktanácsokat kap tőlünk, teljesen díjmentesen. Az online platformunkon láthat egy videót is, amelyben az Yvelo junior futóbiciklit mutatjuk be, ezzel is megkönnyítve a vásárlási döntését. Tudnia kell azt is, hogy a magyarországi törvények értelmében nyolc munkanapon belül elállhat a rendeléstől, mi meg maximum harminc napon belül vissza fogjuk fizetni a rendelés teljes értékét. Azt gondoljuk, hogy minden adott ahhoz, hogy zökkenőmentes üzleti kapcsolat jöjjön létre köztünk és Ön között.