Már itt vannak az első fagyok, ugye felrakta a téli gumikat?

Téli gumik olcsón
Téli gumik olcsón

Minden évben megindul a roham a gumisoknál, amikor leesik az első hó. Egy biztonságos közlekedésre törekvő sofőr azonban ilyenkor már felkészítette az autóját a téli útviszonyokra.

Ehhez hasznos információkat lehet találni az Akciosgumi.hu oldalon is, sok gyártó terméke között válogatva. Ugyancsak itt megtalálható a téli gumin levő jelölések magyarázata is, hogy ne csak annak alapján válasszon a potenciális vásárló, hogy a gumi az kerek és fekete M+S jelzéssel.

Akciosgumi.hu blogjából megtudhatja bárki, hogy a téli gumi profilja durvább, sárban, hóban is jól teljesítő terméket jelöl, hogy a terepgumikon is ez a jelzés látható. A téli gumi választásakor is ugyanúgy figyelni kell a méretekre, súlyra és sebességhatárokra, de a gyártás ideje is megér egy pillantást, bár megfelelő körülmények között tárolva, nem következik be minőségromlás.

A TWI a kopásjelzők helyét jelöli, ott a legkönnyebb követni a gumi elhasználódását. Akciosgumi.hu keresőjében mindenki megtalálhatja a megfelelő méretű abroncsot, versenyképes áron.