Különleges supinált téli cipő

Meleg supinált téli cipő
Meleg supinált téli cipő

Az orvostechnikai eszközök kiválóan hozzájárulnak az egészséges élethez és ezek a használati tárgyak sokféle funkciót tölthetnek be. Az egyik ilyen a supinált téli cipő, ami a kicsiknek kifejezetten ajánlott. Miért is ilyen nagyszerű ez a cipő? Azért, mert a különleges kialakításának köszönhetően, a láb sokkal egészségesebben fejlődik, mint más típusoknál.

Ennek a speciális cipőnek nincs semmilyen használati utasítása és kívülről sem különbözik semmiben a társaitól. A belső részénél van eltérés, hiszen a saroknál meg van emelve a talp 4,5 mm. Természetesen ez a szám nem is olyan nagy, azonban éppen elég, hogy a csemeték bokája ne dőljön befelé. További jótékony hatása a bokaszalagban figyelhető meg, ugyanis a supinált téli cipő használata közben nem feszül.

Ha Ön el szeretné számolni az egészségügyi pénztárnál a supinált téli cipő megvételét, akkor lehetősége van erre is, mivel orvostechnikai eszköznek minősül. Ezt a cipőt érdemes ajándékba is adni, illetve egyszerű meglepetésnek is tökéletes.