Kristály és Swarowski köves körmök

Köves körmök

Manapság már hihetetlenül széles a paletta a körömdíszítés terén. Csak kapkodjuk a fejünket a fantasztikus köves körmök és egyéb manikűrcsodák láttán. Vannak, akik az egyszerű, díszítetlen körmökért rajonganak, azonban szép számban akadnak olyanok is, akik el sem tudják képzelni a manikűrt néhány vagány strassz vagy szegecs nélkül.

Ráadásul már olyan felületeket lehet létrehozni, amilyenekről régen nem is álmodtunk. Mond Önnek valamit a chrome fólia vagy a „broken mirror” kifejezés? Ha még nem, akkor feltétlenül látogasson el a gellakk.com webáruházba! Sokfajta díszítés meglehetősen időigényes és némelyiket csak szakember tudja kivitelezni, a köves körmök azonban könnyen elkészíthetőek otthon is.

Nincs másra szükség, mint pár csillogó szegecsre, strasszra, a szükséges eszközökre, no meg fantáziára és türelemre. A köves körmök mindenféle öltözékhez stílusosan passzolnak, a hétköznapi viseletekhez is és az elegánsabb szettekhez egyaránt. Keressen fel bennünket, mi pedig elhozzuk a legszebb kristály és Swarovski strasszokat!