Kismama tunika az igényes várandósoknak

Kismama tunika
Kismama tunika

Sokszor látni olyan várandós nőt, aki a terhessége ideje alatt nem igazán foglalkozik azzal, hogy mit visel magán. Látni olyat is, aki a férje pólóit veszi fel vagy a régi blúzait próbálja rászuszakolni a megnövekedett pocakjára. Ami azt illeti, hogyha közösségbe megy valaki állapotosan, akkor illik szépen megjelenni és az a minimum, hogy egy kismama tunika kerüljön be a napi összeállításba.

A tunika a nem várandós nők körében is nagyon elterjedt, mivel olyan ruhadarab, amely mosáson és vasaláson kívül nem kíván egyéb kezelést, viszont felvéve már egy olyan külsőt kölcsönöz a viselőjének, amely komolyságot és eleganciát üzen. Ezt a hangulatot a terhesség alatt sem szabad veszni hagyni.

A jó megjelenés tulajdonképpen nem a pocak méretétől függ, hanem a várandós kismamától. Ma már kapható olyan kismama tunika, amelyik jóval bővebb, mint a normál tunikák, így könnyedén beleférhet még a terhessége utolsó szakaszában is. Ugyanakkor a kismama tunika már önmagában egy leggingsel és egy topánkával viselve teljes összhatást ad.