Ismerje meg az AM Technic KFT napelem különlegességeit!

Napelem

Vállalatunk elsődleges célkitűzése már évtizedek óta a vásárlói igények teljes kiszolgálása a foto-villamos berendezések, illetve az acélszerkezetek hagyományos, ugyanakkor extravagáns világában. Az általunk kifejlesztett napelem testek szerkezete monokristályos, ezáltal biztosítva maximálisan a használóinak az energiatakarékos teljesítményt.

Ami a közvilágítás történetének már szinte felejthetetlen alakját illeti, a kandelábert, komoly kovácsoltvas jellegű állvány, valamint könnyű üzembe helyezési lehetőség jellemzi. Precíziós gépek által végzett ívhajlítás és mélyhúzott átmenetek jellemzik.

A napelem által begyűjtött elektromágneses sugárzásból származó villamos energiát egy professzionális szolár akkumulátor tárolja, ami a méreteiből adódóan, könnyűszerrel elhelyezhető a beton alaptest melletti földárokban. A szerkezet töltésvezérlője világszinten ismert magyarok által kidolgozott technológián alapul. Mivel nincs szüksége hálózati energiára, így jelentősen csökken az átlag kiadás, ami a napelemek használata előtt jellemző volt a térségre. A hatás azonnali és garantált!