Hogyan teljesít a gyakorlatban a WILO Yonos MAXO 30/0,5-10 szivattyú?

WILO Yonos MAXO 30/0,5-10 szivattyú

Amikor azt a szót halljuk, hogy szivattyú, biztosan sokaknak csak a bonyolult szakzsargonok és üzemelési paraméterek jutnak eszébe, pedig a valóság jóval egyszerűbb. A következőkben a WILO Yonos MAXO 30/0,5-10 szivattyú működését igyekszünk bemutatni közelebbről. Elsőként fontos megemlítenünk, hogy mennyire sokrétűen lehet használni ezt a típust. A WILO Yonos MAXO 30/0,5-10 szivattyú egy nedves tengelyű hűtésre és fűtésre is hasznosítható példány, ami kiváló energiabesorolással rendelkezik. Ehhez társul a nagyszerű ár-érték arány, ami szintén emeli a modell beszerzési arányát. Az előírásoknak és szabványoknak teljes mértékben megfelel, ezért is ajánlott fajta.

A WILO Yonos MAXO 30/0,5-10 szivattyú már előre feltelepített programokkal érkezik, így nem kell sokat bajlódni a beüzemeléssel sem. A jól leolvasható LED kijelző pedig a pontosabb adatok megtekintését szolgálja. A hibajelzéseket is könnyedén meg lehet nézni rajta, ezért egyszerűen megállapítható az esetleges gond. További különlegessége, hogy kézi és automatikus üzemmódra ugyanúgy képes, ennek okán pedig mindkét irányítási elv kedvelői megtalálhatják a számításaikat. A WILO Yonos MAXO 30/0,5-10 szivattyú beépített motorvédelmet is kapott, ami elősegíti a precíz működést.

Ha ez a modell mégis valamilyen okból kifolyólag nem felel meg az elvárásoknak, akkor van mód másikat megismerni. A Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m szivattyú okos döntés. Egy csőbúvár szivattyúról van szó, ami másra hivatott, mint az előzőekben taglalt társa. A népszerűség és a garantált tapasztalat ebben a márkában is megmutatkozik, de a specifikációi már eltérnek. A Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m szivattyú alkalmazható fúrt és ásott kutakban egyaránt. Mindkét helyen remekül helytáll. Energiatakarékos üzemmódban is használható, ami sokat jelenthet gyakori működés mellett. Ezáltal jóval kedvezőbbre jön ki a havi vagy éves villanyszámla is.

Bármilyen házi alkalmazásra megfelelő, sőt, házi vízmű egyik elemeként is beépíthető. Hidrofor tartállyal kiegészítve pedig zseniális párost alkotnak. Nagyjából 10 éves időtartammal lehet számolni ennél a készüléknél, ez pedig több mint jónak mondható. A Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m szivattyú különlegessége a lebegő járókerék, aminek köszönhetően jól alkalmazkodik a víz esetleges homoktartalmához. Akár 60 méter mélységig is lehelyezhető, így valóban sokoldalú telepíthetőséget eredményez. A Pedrollo 4BLOCKm2/12 20m szivattyú ára is kedvezőbb. A Pedrollo zászlóshajója is lehetne, ez a méltán közkedvelt termék, ezért és a csodás paraméterekért megéri a beszerzést!