Hímzett törölköző egyedi igények szerint

Hímzett törölköző
Hímzett törölköző

Karácsony tájékán mindenkiben felmerül az a kérdés, hogy mit ajándékozzon a szeretteinek? Lehet, hogy a hímzett törölköző elnyeri majd az illető tetszését, ezért tanácsos megtekinteni a Kézi Hímzés Bt. oldalát. Itt akár egyedi jellemzők alapján is megrendelhető a kívánt termék.

Az ár attól függ, hogy pontosan milyen mintával rendelkezik a hímzett törölköző. A küldemény megérkezésére még várni kell egy kicsit, hiszen három-négy napba telik az elkészítés. A vevőknek azt is el kell dönteniük, hogy mekkora méretre lenne szükségük.

Az sem mindegy, hogy milyen színű a hímzett törölköző. A Kézi Hímzés Bt. nagy színválasztékkal rendelkezik, ezért biztosan mindenki megtalálja majd a megfelelő árnyalatot. Többféle minta közül lehet választani az oldalon.

Például a lepkés és a baglyos dekoráció igazán szép, és a gyerekeknek is biztosan tetszeni fog. A puha, hímzett törölköző könnyedén tisztítható mosógépben a 40 fokos program segítségével. Ugyanakkor az oldalról másféle termékeket (pl. terítőket) is könnyen rendelhetnek a kézimunka szerelmesei.