Hatékonyan kivitelezett szagtalanítás

Szagtalanítás

Otthonunkban néha előbukkannak kellemetlen szagok. Ezeknek a forrása a kukától megkezdve, a csecsemő pelenkájáig bármi lehet. A kellemetlen szagok eltávolítása érdekében, jelentős szereppel bír a szagtalanítás. A légfrissítők nem mindig bizonyulnak alkalmasnak, de a légtisztító készülékek teljesen megszabadíthatják a lakását a szagoktól.

Hatékonyságuk az aktív szén szűrőben és a negatív ionban rejlik. Az utóbbi elpusztítja a baktériumokat, amelyek a kellemetlen szagot okozták, az aktív szén pedig megszűri és eltávolítja a káros gázokat. A hatásos szagtalanításért mindkét technikát ajánlott használni, de figyeljen oda, hogy a készülék csak a kellő mennyiségű ózont bocsássa ki a légtérbe!

Választhat olyan légtisztító készüléket is, amelyik nem ereszt ki ózont, ez főleg az allergiásoknak javasolt. A légtisztító nemcsak megszűri az állott vagy a dohos levegőt, de még a szagtalanítást is elvégzi. Nem kell többet aggódni a házi kedvenc vagy a cigarettafüst okozta szagok miatt. Többé már nem juthat a szervezetébe a káros vagy a mérgező anyag, csakis a tiszta levegő.