Használt már autógumi keresőt autótípus szerint?

Autógumi keresés autótípus szerint

A kezdő autótulajdonosok bajban vannak, amikor a kopott abroncsok helyett akarnak újat, jobbat venni. Ekkor rengeteg mindenben segíthet egy felkészült webshop és annak a rutinos csapata, mint például a Gumi Direkt. Nagyban le tudja egyszerűsíteni az autógumi keresést, ha autótípus szerint lehet rákeresni.

Ekkor ugye nincs más dolga a vevőnek, mint beírni a keresőbe, hogy milyen kocsija van és az oldal azonnal kiadja, hogy melyek a legideálisabb téli és nyári abroncsok. Miért érdemes még ezt az internetes boltot választani? Nos, a shopban csakis magas nívót és tartósságot garantáló, elismert gyártók termékei találhatóak meg.

Sőt, az is a pozitívumok közé tartozik, hogy a sokak által legprofibbnak gondolt márkák produktumai, mint például a Continental, igen reális áron, sokszor akciósan vehetőek meg. A beszerzést leegyszerűsíti, hogy ehhez nem szükséges regisztráció és a vevőnek az adatait csak a rendelés teljesítéséhez szükséges megadnia.

Annak pedig mindenki végképp nagyon örül, hogy 4 darab gumi megvételekor teljesen ingyenes a házhozszállítás. Ezt azért szeretik sokan, mert tudják, hogy más áruházakban igen sokba kerül mindez. A házhozszállítás természetesen Magyarország egész területére érvényes. Kisebb mennyiség vásárlása esetén, a szállítási díj 1000Ft/rendelés.

A raktáron fellelhető abroncsokat a megrendelés telefonos visszaigazolásától számítva, hazánk területén nagyjából 3 munkanapon belül kiszállítják a kollégák. Fontos tudniuk a potenciális vásárlóknak, hogy a cég oldalán, tehát a gumidirekt.hu honlapon található készletadatok tájékoztató jellegűek és a rendelések feldolgozásának átfutási ideje miatt, sajnos megeshet, hogy mire az ügyintéző odajut, hogy felvegye a rendelést, a készlet elfogy.

Ekkor persze nem kell aggódni, hiszen csak pár napos késés lesz, mert a vállalkozás mindig gyorsan pótolja a hiányzó produktumokat. Annyit még tudni kell, hogy a kifutó méret és a nemsokára kapható megjelöléssel bíró produktumokkal kapcsolatban a cég kéri a kliensektől, hogy érdeklődjenek bátran az ügyfélszolgálaton.