Gyulladáscsökkentő hatású a levendula illóolaj

Levendula illóolaj

A manufaktúrákban, a kézzel készített szappanok lelkét az illóolajok adják, ezek nélkül ugyanis nem lennének ennyire illatosak. Természetesen az illaton kívül, még számos jótékony hatással is rendelkeznek, a levendula illóolaj például antibakteriális, görcsoldó, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású.

Ezeken kívül még keringésjavító, fájdalomcsillapító és gombaölő hatása is van, ugyanakkor az immunrendszert képes erősíteni.

Ezt a remek terméket egyszerűen megvásárolhatja a borzaszappan.hu webáruházból, ahol levendula illóolaj felhasználásával készült kézműves szappanok is szerepelnek a kiváló minőségű árucikkek között. Tulajdonképpen a levendula illóolaj nemcsak szappanok előállítására lehet felhasználni, hiszen számtalan más dologra is jó, mint például légfrissítésre.

Látogasson el a fent említett webáruházba, nézze végig a bőséges kínálatot és válassza ki azt a terméket, amelyik Önnek leginkább megfelel! Ebben a boltban az árucikkek kedvező áron vásárolhatóak meg, ráadásul mindegyik mellé részletes leírást is elhelyeztek a forgalmazók.