Fordító készülék kristálytiszta hanggal

Fordító készülék

Bizonyára Ön is álmodozott már arról, hogy egy csoda folytán néhány óra alatt el tud sajátítani valamilyen idegen nyelvet. Természetesen egyes fejlett agykapacitással rendelkező személyeknél ez lehetséges, ám ez rendkívül ritka. Azonban a fordító készülék, ami a legtöbb bluetooth-képes telefonnal kompatibilis, teljes mértékben vezeték nélküli.

Kinézete hasonlít a headsethez, viszont jellemzőiben egészen más. A valós idejű fordítás lehetővé teszi, hogy megértse a külföldieket. Két kommunikációs mód közül választhat. Az egyik esetben egy fejhallgatót kell viselnie és az egyszerű beszélgetéseket, akár utasításokat is meg tud érteni. A másik lehetőség két fülhallgatót igényel.

Ez esetben minden embernek viselnie kell a fülhallgatókat, hogy a teljes kéz nélküli kommunikáció megvalósulhasson. A fordító készülék 16 nyelvet támogat. Többek között a japánt, az angolt, a koreait, az oroszt, a finnt, a dánt, a svédet, a németet, az olaszt, a franciát, a thait, az arabot, persze a felsorolás nem teljes.