Feledhetetlen élmények az afrikai szafari során

Afrikai út
Afrikai út

Valószínű, hogy mindenkinek van elképzelése arról, hogy milyen lehet az élet délen, a hőség hazájában. Azonban egy afrikai szafari út során nem csupán az életmód és a finom falatok, hanem a csodálatos állatvilág is felfedezhető.

Az AirTourist utazási ügynökség lehetőséget nyújt arra, hogy a bevállalósak gazdag élményekkel térhessenek haza Kenyából. Tanácsos kora tavasszal elindulni, ugyanis februártól egészen áprilisig tart a gnúk és a zebrák vándorlása, amikor friss legelők után kutatva több ezer fős csapatokban vonulnak.

Ahogy azt az izgalmas természetfilmek is bemutatják, kiéhezett vadmacskák leselkednek rájuk, így ha szerencsénk van ezeket a vadakkal is megismerkedhetünk. Ezen kívül számos egyéb honos fajjal lehet találkozni vadlesek alkalmával.

Az afrikai szafari utak a lenyűgöző faunán kívül, ínycsiklandozó ebédeket és csónakázást is tartalmaznak. A kalandvágyók szinte minden egyes alkalommal máshol hajthatják fejüket álomra, így sok hellyel ismerkedhetnek meg. A kiruccanás alatt a turista teljes ellátásban részesül, valamint az afrikai szafarit kombinálhatja egyéb üdülésekkel is.