Ezek a Széchenyi kártya előnyei

Széchenyi kártya

Szerencsére, többféle lehetőség közül is választhatnak azok a cégek, amelyek átmeneti pénzügyi zavarba kerültek. Egyelőre még csak kevesen hallották a Széchenyi kártya nevét, ezért tartjuk fontosnak a megemlítését. A lehetőség kihasználása számtalan előnnyel jár, hiszen igen alacsonynak mondhatók a kamatok.

A bírálat és a folyósítás mindig gyors és zökkenőmentes, éppen ezért a KKV-knek érdemes elgondolkodniuk a felvételén. Persze az igénylés leadása előtt érdemes egy független szakértő (cegeskalkulator.hu) véleményét is kikérni a Széchenyi kártya kapcsán.

Az itt megadott információk alapján egyáltalán nem mindegy, melyik banknál történik a hitelfelvétel, mert a feltételek nagyon változóak lehetnek. Azonban a tapasztalt szakértők tudnak segíteni a döntésben. Szerintük érdemes egy olyan pénzintézetet választani, ahol van kiegészítő kamattámogatás is a vállalatok helyzetének megkönnyítése érdekében.

A hitelkeret módosítására a futamidő (1+1 év) alatt is lehetőség nyílik, éppen ezért a Széchenyi kártya igazi mentőövet jelenthet a bajba jutott vállalkozásoknak.