Extrém és diszkrét körömdíszítő felhozatal a Géllakk tárházában!

Körömdíszítő
Körömdíszítő

Ha megkérdezik az utca emberét, hogy az egyszerűbb vagy a látványosabb manikűr nyeri el a tetszését, változatos válaszok érkeznek. Tulajdonképpen ez így is van rendjén, hiszen ha mindenki azonosat mondana, unalmas lenne a világ.

A körömdíszítő olyan kiegészítőket foglal magába, amelyek nagyon díszesek és nincs olyan szem, amelyik ne venné észre, viszont roppant kifinomultak, így a diszkrét stílusú hölgyek is garantáltan találni fognak közöttük kedvükre valót.

A www.gellakk.com weboldalon számos körömdíszítő modell lelhető fel. A jégfólia, a strasszok vagy a szárított virágok remekül megállják a helyüket mind a hétköznapokban, mind a jelesebb eseményeken.

Aki ennél mutatósabb modellre vágyik, annak érdemes igénybe vennie a tört kagylóhéjat, a körömékszert vagy pedig a kagylólapot. Ha a szép körmökre epekedő hölgy nem rendelkezik körömépítési szaktudással, érdemes megkérnie egy professzionális manikűröst, aki megfelelően fel tudja helyezni ezeket. Bátran kijelenthető, hogy a körömdíszítő véget vet a monotonitásnak.