Egyéni vállalkozást indít? A tőkebevonás költsége kulcsfontosságú lehet.

Vállalkozói hitel
Vállalkozói hitel

Saját lábára szeretne állni, és megvalósítani mindazokat az elképzeléseket, melyekről mindig is álmodott? A vállalkozás indítása sok esetben nem csak a hozzáértéstől és a gyakorlattól függ, hanem ott vannak azok a fránya anyagiak is, melyek mellett nem mehetünk el manapság. Sok esetben lehetetlen külső forrás nélkül megoldani az indulást, ám ekkor sem mindegy, hogy melyik lehetőség mellett tesszük le a voksot. A hitelintézetek számos ajánlattal várják az érdeklődőket, de laikusként gyakran tétován állunk ezek előtt.

A beruházási-, és fejlesztési hitelek kifejezetten azok számára javasoltak, akik hosszú távú finanszírozási megoldást keresnek, például gépek, berendezések vásárlásához, vagy telephely megvételéhez. A telephely felújítása, korszerűsítése éppen úgy finanszírozható az ilyen hitelekből, mint a géppark bővítése. Vállalkozásnövelés, valamint tevékenységi kör bővítés alkalmával tehát megéri ezekben gondolkodni, de akár a már meglévő hitelek kiváltására is találhat közöttük ideális megoldást. Kattintson ide, és többet megtudhat az egyik legkedveltebb tőkebevonási lehetőséről!

További megoldást kínálnak a szabad felhasználású vállalkozói hitelek, amelyek ingatlanfedezet mellett teszik lehetővé a külső tőke bevonását. Bár gyorsan hozzá lehet jutni az ilyen hitelekhez, de sajnos tény, hogy nem a legkedvezőbb a kamatozásuk. Előnyük viszont, hogy még az olyan vállalkozások is hozzájuthatnak, amelyeket a hitelbírálat során nem tartanának hitelképesnek. Hasonlítsa össze akár online az egyes ajánlatokat, és döntsön minden információ birtokában!