Dolphin Supreme M3 medence porszívó

Medence porszívó
Medence porszívó

Aki családi házban él, annak minden bizonnyal szüksége van arra is, hogy a kert, az udvar és a medence rendszeresen karban legyen tartva. Nem számít, milyen évszak van, ezeket a teendőket el kell végezni. A medence használata azonban nyáron válik csak igazán problémássá, ugyanis folyamatosan takarítani kell azt.

A medence porszívó ilyenkor jön jól a háznál, elvégre automatikusan elvégzi a feladatot, anélkül, hogy bárki is felügyelné. Ez a robot nagyon hatékonyan megy végig és tisztítja ki az egész medencepadlót, de még a sarkakat is. A baktériumok és szennyeződések is eltűnnek úgy, hogy Önnek semmit sem kellett csinálnia érte.

Annyi csak a dolga, hogy beindítja és ott hagyja a robotot, hogy körbejárja a területet. Addig nyugodtan lehet foglalkozni az egyéb teendőkkel, vagy akár le is pihenhet. A medence porszívó egyik kiemelkedő modellje a Dolphin Supreme M3, amely önállóan és hatékonyan működik. A kezelése egyszerű, valamint a szűrőcsere folyamata sem igényel különösebb szakértelmet vagy előzetes tapasztalatot. Ez a medence porszívó körülbelül három óra alatt viszi végig a feladatot, ami után automatikusan leáll és kikapcsol.

Úgy a medence alját, mint az oldalait is alaposan kitisztítja 30 cm magasságig. Azt is fontos megemlíteni ennél a robotnál, hogy a takarítás mellett javítja is a víz minőségét. Nem kell annyi kémiai anyagot felhasználnia a tiszta víz elérésének érdekében, mint eddig. Természetesen főként a klórt kell itt megemlíteni, ami egyáltalán nincs jó hatással az emberi szervezetre, de még a bőrre sem, ha nagy mennyiségben található a vízben.

A feladat elvégeztével vegye ki a vízből, ez nagyon fontos! A karbantartást illetően egyáltalán nem kell komoly műveletekre vagy anyagi befektetésre gondolni. A Dolphin Supreme M3 medence porszívó 3 éves garanciával rendelkezik, úgyhogy nehezen fog ennél jobb ajánlatot találni. Nézzen szét a Robotguru honlapján, és keresse ki azt a medence porszívót, amelyik megfelel az Ön medencéje méretének. Ha ez megvan, nincs más hátra, mint megrendelni a robotot.