Dobj egy szelfit!

Szelfi
Szelfi

Az elmúlt években újabb divat hódít a közösségi oldalakon. Ez nem más, mint a szelfi készítése, aztán annak posztolása. Néhány éve jött divatba, hogy önmagunkról készítünk fényképet. Ehhez természetesen szükség van egy olyan okostelefonra, amelyik ezt lehetővé teszi, ugyanis az első kamera megléte nélkülözhetetlen.

Ha mindezzel rendelkezünk, nagyon egyszerű dolgunk van. Elővesszük a telefont, bekapcsoljuk az első kamerát, széles mosoly és már készen is van a szelfi. Ennek rengeteg előnye, mint ahogy hátránya is van.

Bármikor készíthetünk magunkról fényképet, nem muszáj kínoson odasomfordáljunk idegen emberekhez, hogy megkérjük kattintsák le a fényképezőgépet. Viszont, a túl sok szelfi negatív jelentéssel is bírhat. Megállapíthatják, hogy önértékelési problémáink vannak vagy csak egész egyszerűen fel szeretnénk tűnni az emberek előtt.

Ezért, ha több fotót is készítünk, nem muszáj mindegyiket megosztanunk a barátainkkal, ismerőseinkkel. Válasszunk ki egyet, amelyik a számunkra tökéletes és azt osszuk meg. Nagyon igaz mondás, hogy a kevesebb néha több.