Biztonsági fólia az otthona biztonságáért

Biztonsági fólia

Az otthonunk és szeretteink biztonságát már számtalan módon tudjuk növelni. Ezek közé tartoznak a megfigyelő kamerarendszerek, a házőrző kedvenc tartása és bizony a biztonsági fólia is. Sokaknak eszükbe sem jut, hogy a nyílászárók védelmét kiterjesszék az üvegfelületekre és speciális anyaggal vonják be, hogy az jóval ütésállóbb legyen.

Ez a praktika azonban megoldást kínálhat bármilyen káresemény megelőzésére, mint például egy a vihar következtében becsapódó faág, az üvegfelületet betörő focilabda a gyermekek önfeledt játékának következményeképpen vagy akár egy olyan esemény, mint a betörés.

A vastag biztonsági fólia speciális eljárás során készült, poliészterfólia-alapanyagok felhasználásával, így meglehetősen erős védelmet nyújt a kellemetlenségek ellen. A LLumar termékskáláján található készítmény megfelel a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak, ezzel garantálva a termék magas minőségét. Nem kell attól sem tartani, hogy a készítmény használata elrontja az otthona összképét, ugyanis teljesen víztiszta kivitelben készítik.