Az inzulinrezisztencia gyógyítása biorezonanciás módszerrel

Inzulinrezisztencia gyógyítása

Nem túlzás azt állítani, hogy a nyugati világban az inzulinrezisztencia az egyik legelterjedtebb kór. A nyugati lakosság majdnem egy negyede ettől a betegségtől szenved. Ez az arány nagyobb is lehet, ugyanis sokan nem is gyanakodnak erre a betegségre. Ez azért van, mert ennek a tünetei hiányállapotoknál, lelki problémáknál is előfordulnak. Egy azonban biztos, az inzulinrezisztencia gyógyítása nem tűr halasztást és ezt igenis komolyan kell venni.

Melyek hát azok a tünetek, amikor igenis érdemes szakemberhez fordulni, mert valami nagy valószínűséggel nincs rendben? A legfőbb tünetek közé lehet sorolni a pánikrohamokat, az indokolatlan feszültséget és agresszivitást, az étkezés utáni erős fáradtság érzetet, a hasra hízást és fogyási képtelenséget, illetve a rohamokban jelentkező farkaséhséget.

Akik hallani sem akarnak komoly kezelésekről és gyógyszerekről, nem kell aggódjanak, hiszen az inzulinrezisztencia gyógyítása garantált a biorezonanciás megoldással. Az efféle inzulinrezisztencia gyógyítása során az is kiderülhet, hogyha valamilyen allergén áll a probléma mögött. A biorezonanciás vizsgálat során lehetőség nyílik az allergének kimutatására. Ezeknek a kiiktatásával eltűnhetnek a zavaró tünetek.

Továbbá, ezzel a módszerrel az epés relfux is kezelhető. Az epés reflux diéta gyakran azért elengedhetetlen, mert ez a kór nagyon zavaró. Tudni érdemes, hogy a reflux az egyik leggyakoribb emésztőrendszeri betegség. Ennek a tünetei közé tartozik a nyelőcső és/vagy gyomorégés. Magyarországon ez egy ismert kór, hiszen az emberek majdnem fele tapasztalja ezt rendszeresen, jobbik esetben pedig alkalmanként.

A szakemberek kezelés gyanánt csak savlekötőt írnak fel. Ezek azonban csak a tüneteket enyhítik, az okokat nem szüntetik meg. Pedig igenis lehetséges a kór természetes kezelése. Ebben a biorezonancia segíthet, illetve az epés reflux diéta. Ezzel a technikával és egy megfelelő étrenddel rengeteget lehet tenni a tünetmentességért. Ha mindent betart a beteg, akkor pár nap alatt már jobban is érezheti magát.