A transzparencia az új vonal a nyugdíjbiztosítási piacon

Transzparencia
Transzparencia

Szeretne többet megtudni a nyugdíjbiztosítási piac jelenlegi helyzetének alakulásáról? Fontosnak tartja jövőjét, és azt, hogy minden információ birtokában hozhasson meg olyan döntéseket, amelyek jelentősen befolyásolják majd az anyagi kilátásait? Míg korábban szinte kizárólagosan az állami nyugdíjrendszer által kínáltakra hagyatkoztunk, addig ma már mindenki világosan látja, hogy ez a vonal korántsem kiszámítható és megbízható. Hiába az egyre változó jogszabályok a területet illetően, mégis úgy néz ki, hogy az állami nyugdíjrendszer nem fogja tudni ellátni a neki szánt feladatokat.

Míg néhány éve nem volt ennyire közérthető, hogy milyen lehetőségek adódnak az állami rendszeren túl, addig ma a nyugdíjbiztosítás.com a transzparens módszereivel és kalkulátoraival teljesen megváltoztatta ezt. Érdeklődőként nincs más dolga, mint az életkor és a nettó jövedelem összegét megadni, és máris megtudhatja, milyen összegre számíthat nyugdíjas éveiben. Hasonlóképp néhány másodperc alatt összehasonlíthatja 12 biztosító társaság 25 ajánlatát, így sikerülhet a havi megtakarítások függvényében áttekinteni, milyen nyugdíj célú lehetőségek közül választhat.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a nyugdíjasoknak a szokásos kiadásokon túl egészségük megőrzésére is költeni kell, tehát korántsem mindegy, hogy mennyi áll majd rendelkezésre havi szinten. Gondolkodjon már most előre, és válasszon olyan megtakarítási formát, amely finanszírozása beilleszthető havi kiadásai mellé! A szakemberek segítségével arról is többet megtudhat, hogy a jövőre félretett pénz a pénzromlás miatt vajon mennyit fog érni a nyugdíjkorhatár elérésekor!