A tetűirtó biztonságos alkalmazása

Néha kellhet a tetűirtó
Néha kellhet a tetűirtó

A fejtetű leginkább a gyerekek körében elterjedt, hiszen nagyon könnyen elkaphatják egymástól. Azonban ezt követően az egész család is megfertőződhet. Ilyenkor a tetűirtó használata kötelező, hiszen minél hamarabb meg kell szabadulni a kis vérszívóktól. Az oldalon található termékeket használhatja akkor is, ha már megfertőződött, de akkor is, ha a megelőzést szeretné elérni.

Ez leginkább akkor ajánlott, ha a családban valaki már elkapta, de Ön nem szeretné. Megelőzés érdekében a paranit fejtetű riasztó teljesen megfelel a célra, de minden reggel használnia kell, ha eredményt is akar látni. Azonban a tetűirtó kategóriája igen széles, így hát olyan sampont vagy egyéb készítményt is megrendelhet, amelyik a már meglévő problémát orvosolja.

Vigyázni kell arra, hogy ne kerüljön szembe a készítmény, és a gyerekek se jussanak hozzá. Csakis külső használatra alkalmas. Mielőtt a tetűirtó használatára kerülne sor, alaposan olvassa el a tájékoztatót, ugyanis a biztonságos felhasználás alapfontosságú jelleggel bír.