A szálkásító étrend nem feltétlenül kihívás

Szálkásító étrend

Az izmos, sportos test ma már nem egy bizonyos kategóriának cél, hanem bárkinek. A jó megjelenés mellett, az egészség szempontjából is sokkal jobb fittnek és szálkásnak lenni. A szálkásító étrend sokkal könnyebben kivitelezhető, mint gondolnánk. Persze kell hozzá önuralom, azonban a mai kiváló és finom táplálék kiegészítőkkel sokkal elviselhetőbb.

Az össze-vissza, haotikus táplálkozás, a szénhidrátok korlátlan bevitele, az egészségtelen zsírok falása komoly károkat okoz a szervezetben, már egész fiatalon is. A szálkásító étrend természetesen megkívánja ezek mellőzését vagy legalább a csökkentését. Nehéznek tűnik? Pedig nem az, csak kell hozzá akaraterő, na meg egy kis segítség.

Napi több tucat tojást vagy több kiló húst elfogyasztani meglehetősen nehéz és költséges lenne. Nem is kell, mert a szálkásító étrend alatt fogyasszunk mértékkel magas fehérjetartalmú ételeket és fehérjeport, mellette javasolt még MCT olaj, BCAA aminosavak és más étrend-kiegészítők, amelyek megrendelhetőek a peakshop.hu webáruházból.