A riasztó akkumulátor élettartama

Meddig bírja a riasztó akkumulátor?
Meddig bírja a riasztó akkumulátor?

A lakás vagy az iroda védelmének érdekében szeretnénk megoldani a biztonsági berendezések megvásárlását? Mindezt minél gyorsabban és olcsón, hogy aztán évekig ne legyen gondunk vele? Akkor válassza az alarmdirect.hu webáruház gazdag kínálatát!

Azonban ezen rendszereknél is vannak fogyóalkatrészek, mint például a riasztó akkumulátor, amire időnként figyelni kell, a megfelelő működés érdekében. A riasztó akkumulátor élettartama függ az áram erősségétől és annak állandósságától is.

Ha gyakran van áramkimaradás vagy áramingadozás, az akkumulátor élettartama is rövidebbé válik. Azonban a minőségi akkumulátorok úgy vannak tervezve, hogy hosszabb áramkimaradás esetében is, még órákon keresztül képesek legyenek elősegíteni a készülék megfelelő működését.

Értelemszerűen, az a riasztó készülék, ami több érzékelővel rendelkezik, nagyobb teljesítményű akkumulátort igényel, továbbá lényeges kérdés, hogy hová lesz felszerelve, ugyanis a hideg hőmérséklet hatására, csökkenhet a riasztó akkumulátor élettartama.