A Payper kapucnis pulóver nem enged fázni

Payper kapucnis pulóver
Payper kapucnis pulóver
Payper kapucnis pulóver

Ma már szinte alig létezik olyan vállalkozás, ahol a munkatársak ne viselnének egységes és biztonságos munkaruhákat. A hideg időszakra ugyanúgy be kell szerezni a megfelelő ruhaneműket. Az alkalmazottaknak a Payper kapucnis pulóver remek választás, hiszen jó vastag, így melegen tartja a testet. Erre pedig nagy szükség van, amikor odakinn jóval fagypont alá süllyed a hőmérséklet.

Megvásárolható a Payper kapucnis pulóver a cegespolo.eu webshopból, ahol céges logózásra vagy gépi hímzésre is sor kerülhet, igény szerint. A Payper kapucnis pulóver alapanyaga lehetővé teszi ezt, ami nagyon jó dolog, mert így tulajdonképpen a cégtulajdonos egyfajta reklámot is biztosíthat a vállalkozásának.

Sok színben kapható ez a ruhanemű az internetes üzletben, így bármilyen cég arculatához beilleszthető, ha a megfelelő árnyalatot választja ki. A Payper kapucnis pulóver 70% pamut, 30% poliészterből készül, belül bolyhosítva van, így minden jó tulajdonsága mellett az a leghasznosabb, hogy nem lehet fázni benne, ráadásul még kényelmes is.