A Hunter X Core a kényelmet szolgálja

Hunter X Core

Ez egy olyan rendszer ami rendkívül egyszerűen kezelhető. A Hunter X Core extra funkciókkal is el van látva, ami miatt még többen döntenek mellette. A termék kültéri és beltéri verzióban egyaránt beszerezhető. Háromféle eltérő programmal van ellátva. Ezek mindegyike más és más feladatokat lát el. Saját kezűleg is beállíthatja roppant egyszerűen.

Akár néhány órás áramkimaradás után is képes a rendszer megőrizni ezeket az adatokat. Így nem kell újból ezt a művelete elvégeznie. A Hunter X Core olyan öntözésvezérlő, aminél a gyártók minden funkcióra gondoltak. A kialakítása során számos tesztelést végeztek annak érdekében, hogy a vevők minden igényét kielégíthessék.

Kibővítheti különféle elemekkel, például az esőérzékelőt is felhelyezheti a megadott helyre, így a termék az időjárási viszonyokkal is képben lesz. Távirányító segítségével a kert bármelyik pontjáról egyszerűen navigálhatja. Ez a funkció is az Ön kényelmét szolgálja. A Hunter X Core beszerzését nem fogja megbánni, sőt, még az ismerőseinek is ajánlani fogja.