A gyermekcélú életbiztosítás miben jobb?

Gyermekcélú életbiztosítás

A szülők körében mostanában nagyon népszerű az államnál megköthető babakötvény. Sajnos kevesen tudják, hogy nem feltétlenül annyira előnyös ez az opció. Más hasonló lehetőségnél még jobban is járhat ezzel az életbiztosítás típussal.

Míg a babakötvény esetében a fix havi 500 Ft támogatást, illetve az állampapír infláció feletti 3%-os hozamát kapja meg a gyermek, addig a gyermekcélú életbiztosítás segítségével sokkal magasabb összeget lehet összegyűjteni. Ezzel a táblázattal Ön is láthatja a 2 lehetőség közötti különbséget.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a babakötvény miatt nem érdemes lemondania a kamatos kamat és a magas hozam lehetőségéről. A tanácsadók szívesen válaszolnak a szülők kérdéseire, ezért Önnek is érdemes tőlük minél hamarabb időpontot kérnie.

Részletesen el fogják mondani, hogy mit kell tennie, ha sok pénzt szeretne összegyűjteni az utódjának. Ezzel az oldallal rengeteg információ birtokába juthat. Érdemes már jóval a gyermek megszületése előtt utánajárni a kedvező lehetőségeknek.