A fűthető zoknival átvészelhető a fogcsikorgató hideg

Fűthető zokni
Fűthető zokni

Azok, akik irtóznak a kegyetlen téli időjárástól, időben felvehetik a harcot a hideggel szemben. A fűthető zokni ugyanis teljes védelmet biztosít a lábszáraknak. Térdig ér és különlegessége tulajdonképpen abban nyilvánul meg, hogy akkumulátorral működik.

Órákon át képes melegen tartani viselőjének lábát. Az áramforrás egyébként eltávolítható, így amikor eljött a feltöltés vagy a mosás ideje, egyszerűen csak ki kell venni a külön kifejlesztett zsebből.

A fűthető zokni nem csupán a fázósabb, illetve az idősök számára jelent könnyebb napokat, hanem a téli sportok rajongói is örömüket fogják lelni benne. Ez az okos kiegészítő két méretben kapható a www.futhetozokni.hu weboldalon.

Rendeléskor ajánlott odafigyelni, ugyanis az akku nem szolgál tartozékként a csomaghoz. Ezt külön kell megvásárolni, erre pedig lehetőség van a már előbb is említett honlapon. A rugalmas anyagnak köszönhetően, a dermesztő napok kellemesen fognak eltelni, akár otthon, akár a szabadban veszi igénybe a fűthető zoknit gazdája.