A fan-coil szelep főbb jellemzői

Sok előnnyel bír a fan-coil szelep
Sok előnnyel bír a fan-coil szelep

Kétség sem fér hozzá, hogy a mai modern kültéri, víz-víz folyadékhűtők és természetesen légcsatornázható fan-coil berendezések roppant komplex rendszerek. Ezeknek a működéséért a fan-coil szelep is felel, az a kisméretű eszköz, amelyik csak abban az esetben garantálja a gondmentes működést, ha minőségi és professzionális. Érdemes észben tartani, hogy egy kifogástalan fan-coil szelep fűtési és hűtési vezérléshez is egyaránt alkalmazható, és leginkább a fent említett berendezésekhez fejlesztették ki.

A gyártók a legkorszerűbb megoldásokra és technológiára alapoznak annak érdekében, hogy az adott összetett készülék több évig is akadálymentesen és hiba nélkül működjön. A legmodernebb fan-coil szelep fajták biztosítják a felhasználó számára a pontos szabályozhatóságot, a hosszú élettartamot a kiváló tartósság révén és nem utolsósorban a jó minőséget.

Annyit még érdemes megjegyezni, hogy a speciális nyit-zár egyutú fan-coil szelep főként változó tömegáramú szerkezeteknél bizonyul igazán kifogástalannak. A www.f2komplex.hu oldalon rengeteg típusú modell megtalálható.