A babafészek szülői szemmel

babafészek
babafészek
A praktikus babafészek

Szülőként állandó aggódás az élet, még akkor is, ha már felnőttek a gyermekeink, de amíg picik és tényleg csak rajtunk múlik az életük, addig talán még inkább féltjük, óvjuk őket. Éppen ezért, folyamatosan keresünk olyan megoldásokat is, amelyek plusz védelmet adnak a számukra és persze egy kis megnyugvást, a mi aggodalmaskodó szülői szívünknek.

Ilyen alternatíva a babafészek is, amiben nagyobb biztonsággal hagyhatjuk ott az alvó kicsiket a nagyágy közepén vagy fotelben, mert nem engedi még véletlenül sem, hogy leguruljanak. A babafészek ölelésében bátran ott hagyhatjuk őket, amíg kivisszük a szennyest vagy eldobjuk a pelust, hiszen az ismerős közegben, még csak észre sem fogják venni, hogy elléptünk mellőlük.

Ugyanakkor, a babafészek kivihető a nappaliba vagy a konyhába is és akkor végezhetünk házimunkát úgy, hogy közben a fél szemünket rajta tudjuk tartani a gyerkőcökön. Ez szintén nagy könnyebbséget jelent, mert nem fog kétszer annyi időt felvenni a mosogatás vagy a vasalás csak azért, mert ki-bejárunk a háló- vagy a gyerekszobába.